Cautare

2579 de rezultate pentru "sorin barbu" (7.81 secunde)
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De-a lungul celor 30 de zile (sau, prin recurs, mai putine) petrecute in arest, Sorin Alexandrescu poate deveni cooperant.
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Sorin, de 45 de ani, din Bucuresti, inregistreaza in documentele de evidenta financiar - contabila ale societatii cheltuieli care nu au la baza operatiuni comerciale reale, diminuand in mod nejustificat cuantumul taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat.
Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Saracii Guvernului Cei mai saraci ministri ar fi ministrul Educatiei, Mircea Miclea, cel al Mediului, Sulfina Barbu, si cel al Controlului, Sorin Vicol. Sulfina Barbu detine doar un apartament de 60 de metri patrati, cumparat in 1997, si o masina Renault Clio din 2002, cumparata in 2003, printr-un credit.
eu eram pe terasa la Pescarus cu Eugen Barbu si cu Adrian Beldeanu. ... Numele meu de urmarit era Ticu, a lui Eugen Barbu era Maestrul. ... Nu ma mai intorc in vechiul sediu "M-a sunat Sorin Oprescu sa imi arate doua sedii din care mi-a placut unul.
La egalitate, cu 6%, s-au pozitionat ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Tot la egalitate, dar cu 5%, s-au situat ministrul Mediului, Sulfina Barbu, si cel al Transporturilor, Radu Berceanu.
In vechiul guvern, PD detinea opt portofolii, Ministerul Integrarii Europene (Anca Boagiu), Ministerul Justitiei (Monica Macovei), Ministerul Apararii (Sorin Frunzaverde), Ministerul Administratiei si Internelor (Vasile Blaga), Ministerul Muncii (Gheorghe Barbu), Ministerul Transporturilor (Radu Berceanu), Ministerul Educatiei (Mihail Hardau) si Ministerul Mediului (Sulfina Barbu).
Boc nu se da dus, insa, iar numirea Sulfinei Barbu, angrenata intr-o importanta lupta in aceasta perioada pentru recastigarea sefiei femeilor pedeliste, dovedeste un soi de pact intre premier si gruparea Sulfinei. Cu postul de ministru in buzunar, Barbu va castiga fara drept de apel.
Scolarii, pregatiti de Dumitru Barbu, au invins cu 3-1 pe Ceahlaul Piatra Neamt, golurile craiovenilor fiind marcate de Hery Kim (2) si Dragos Tescan. ... Craiova, antrenata de Dumitru Barbu, este compusa din:
Cea de-a patra editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 11 si 13 mai, la deja cunoscuta locatie din Barbu Vacarescu 162 - 164. ... Sorin Badulescu (voce), Niculae Barbu (chitara bas), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara) si Eugen Imecs (tobe).
serviciile secrete astazi - ca atata s-a facut caz, ma refer tot la Sorin Ovidiu Vantu, ca veti pleca, nu veti mai fi presedinte. ... in timpul cand domnul director Timofte conducea SRI, Sorin Ovidiu Vantu avea o influenta extraordinara in acest serviciu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele PNL, Crin Antonescu, si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vor vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, in emisiunea Ultima ora, despre surpriza pe care au pregatit-o la alegerile pentru Primaria Generala.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Sorin Oprescu: ... In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
google-analytics.com